Apple iPhone 3G a 3GS se prý přehřívá

14.07.2009 14:14

Apple nedávno vydal krátkou informaci na téma „Jak udržet iPhone v akceptovatelných operačních teplotách“. Co to tedy vlastně znamená??

Jak všichni jistě víte, iPhone je našlapaný elektronikou k prasknutí. Máme tu velký display, 620MHz ARM procesor, 8, 16, nebo 32(3GS) GB paměti, GPS, Wifi a další vychytávky a to všechno v malém plastovém těle a problém je na světě.

Takže tedy: oba poslední iPhony operují v rozsahu teplot -20 až +45 °C, Apple doporučuje je držet v prostředí s teplotou 0 až 35 °C (!), nenechávat v autě atd.  Zřejmě to myslí naprosto vážně, neboť oznámili, že pokud telefon překročí operační teplotu, může nastat několik problémů: přestane se nabíjet, začne blbnout displej, bude indikovat slabý signál nebo zobrazí hlášku, že se potřebuje zchladit. Několik lidí v USA prý již tyto problémy zaznamenaly. Apple nezaručuje možnost dovolat se na krizová čísla. Prý toho telefon „může být schopen“. Co přesně to však znamená, nevíme. A co Vy?? Přehřál se Vám někdy iPhone?? Podělte se v diskuzi.

temperature

 

 

Zpět

Diskusní téma: Apple iPhone 3G a 3GS se prý přehřívá.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.