Mini-recenze Play.cz - konečně pořádné rádio

10.07.2009 10:25
  • Vydavatel: PLAY.cz
  • vydáno: 26. února 2009
  • Velikost: 0,4 MB
  • Lite verze: NE
  • Cena: Free
  • OS 3.0 kompatibilní: ANO

Absence rádia, byla jednou z věcí, které byly vždy slabinou iPhone. Bylo však jen otázkou času, než někdo přijde s aplikací, která poslouchání rádia umožní, alespoň přes internet. Od uvedení iphone se to také jž několikrát stalo, ale většinou šlo jen o poslouchání zahraničních stanic a na české stanice se zapomínalo. To se však mění s příchodem aplikace Play.cz.

 

Aplikaci vydává internetový server Play.cz. Přímo v aplikaci lze navštívit jejich web. V aplikaci naleznete něco přes stovku internetových a FM rádií.

Rádii můžete listovat, nebo vyhledávat podle abecedy.

Do aplikace si můžete uložit až šest rádií, mezi kterýmí můžete snadno přepínat. Aplikace je poměrně rychlá a pokud máte kvalitní internetové připojení rádia se načítají poměrně rychle a nedochází k žádnému vypadávání či dočítaní stanic. Poměrně slušně se však dá poslouchat i přes EDGE, za což aplikace zaslouží velkou pochvalu.

Aplikace ukazuje i akluální písničku a adresu rádia.

Co však na aplikaci zamrtí je absence některých větších českých rádií, jako např. Radiožurnál, nebo Fajn Rádio. Doufáme, že tohle tvůrci změní dalším patchem.

Verdikt:

Celkově se jedná o velmi povedou aplikaci a pokud chcete poslouchat česká rádia je to nejlepší co můžete dnes mít a navíc je aplikace zdarma. Zamrzí však absence některých větších stanic.

Hodnocení: 4/5

Zpět

Diskusní téma: Mini-recenze Play.cz - konečně pořádné rádio

Datum
Vložil
Titulek

Radia

Tak s play.cz sem byl prvních pár dnů spokojenej, možnost poslouchat český rádia za hranicema. Jenže po chvíli streamování spojení padá a to i samotná aplikace. A stále obnovovat spojení/zapínat app je spíš ke vzteku...

Tak sem se rozhod dát libru dvacet za TuneIn Radio a spokojenost vysoká... rádia podle žánrů/jazyků atd. Plus záložky, nahrávání, i hraní v pozadí v safari u některejch stanic a hlavně větší stabilita.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.