Recenze : I Dig It

14.07.2009 09:48
  • Vydavatel: InMotion software, ltc
  • Vydáno: 29. června 2009
  • Velikost: 9,7 MB
  • Lite verze: ANO
  • Cena: 0,79 euro
  • OS 3.0 kompatibilní: ANO

V dnešní recenzi se podíváme na hru, která je sice na App Store novinkou, ale už za tak krátkou dobu si stihla vybudovat pověst velmi kvalitní a zábavné hry. A je to hra s názvem I Dig It. Tato hra je svým principem velmi podobná starým automatovým hrám. A o čem že tedy tato hra je?

Hru mají na starosti ImMotion software.

Chudák farmář...

Ve hře se vžijete do role farmáře Lewise, který je ve finanční nouzi a nutně potřebuje zachránit svou farmu. na to ale potřebuje 100,000 dolarů. Jelikož ale nepršelo několik měsíců, rozhodl se postavit kopací stroj (odtud název I Dig It) a vykopat různé poklady, aby je pak mohl prodat a farmu zachránit. Na kopání a vydělání této částky máte přesně 4 hodiny. Z toho asi jasně plyne jak dlouho trvá dohrání hry. Hra se totiž dá dohrát i za 3 hodiny. To sice není moc, ale nebojte, po dohrání kampaně se Vám odemkne freeplay, kde si můžete kopat kam až se Vám zachce.

Zde si můžete přečíst celý "příběh"

Kopeme, kopeme..

Kopání je ve hře zpracováno velmi pěkně a neobejde se samozřejmě bez problémů. A tím největším je Váš kopací stroj. Aby jste mohli kopat hlouběji a hlouběji a nacházet lepší a dražší minerály musíte Váš stroj pravidelně upgradovat. Upgradovat lze celkem 6 kategorií (brnění, chlazení, vrták, palivo, radar a nákladní prostor). Z počátku se samozřejmě budete potýkat s finančními nedostatky a stěží si vyděláte na benzín. Postupně však budete kopat hlouběji a nacházet lepší (dražší) minerály a nejen ty. Ve hře je totiž celá řada bonusů čítajících staré klíče, mince a plechovky, pneumatiky a další veteš, která Vám vždy hodí pěknou sumičku na Váš účet.

 

Tak to je Vaše farma.

A jak to vlasně vypadá?

Grafika hry a její celkové provedení je na velmi vysoké úrovni. Animace jako kouř jsou také na úrovni. Temné podzemí spolu se stylovým vyvedením Vaší farmy a všech těch minerálů se tvůrcům opravdu povedly a dodávají hře na atmosféře. Co se zvuku týče, také není moc co vytýkat.

Jak vidíte v podzemí je opravdu tma a lepší radar se vždy hodí.

Jak se to tedy hraje?

Překvapivě velmi dobře. Hra je neskutečně zábavná a za 0,79 euro co teď stojí je to jasná koupě. Hra Vás neustále nutí kopak a kopat co nejhlouběji to jde (a že to jde opravdu hluboko). Po dohrání kampaně jsem ještě dlouho hrál freeplay a snažil se kopat co nejhlouběji to šlo a nalézt co nejvíce nových minerálů. Tuhle hru nelze než doporučit.

Hodnocení: 5/5

Zpět

Diskusní téma: Recenze : I Dig It

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.