Recenze Need for Speed Undercover - Nejlepší závody na iPhone

05.07.2009 13:35
  • Vydavatel: Eletronic Arts, Inc
  • vydáno: 6. června 2009
  • Velikost: 92,4 MB
  • Lite verze: NE
  • Cena: 5,49 euro
  • OS 3.0 kompatibilní: ANO

V dnešní recenzi se podíváme na velmi známou hru od EA ze série Need for Speed. Konkrétně na hru NFS: Undercover. Tato hra je již nějakou dobu na PC, kde však nezklidila příliiš velký úspěch. Podaří se jí to alespoň na Apple iPhone??

Tato hra byla velmi očekávaná a ještě než vyšla kolovali internetem zvěsti, že bude velmi drahá (20 Euro) a bude k dispozici v prémiové sekci na AppStore. Nic z toho se však naštěstí nestalo. Hra vyšla a její cena byla 7,99 Euro a teď dokonce jen 5,49 Euro. A jak si tedy hra stojí? Nutno říci že velmi dobře.

 

                                Menu hry                                                 Grafika hry je velmi povedená     

Příběh se od PC verze mnoho neliší. Ve hře se vžijete do role tajného agenta a vaším úkolem bude se dostat do společnostui pouličních závodníků a kriminálníků.Společnost Vám bude dělat krásná Asiatka, kterou budete moci obdivovat v mnoha filmových sekvencích mezi závody. Filmečky jsou natočené v opravdu vysoké kvalitě, bohužel si v nich neužijete zrovna mnoho akce.

Ihned po spuštění Vás zcela jistě ohromí grafika hry. Již v nemu vypadá fantasticky. Je vidět že se u EA velmi snažili a výmáčkli z iPhonu maximum. Užijete si mnoha tratí a závodů odehrávajících se v např. za úsvitu, nebo v noci. Co se týče zvuku, nelze nic než chválit. Soundtrack je na špičkové úrovni. Škoda jen že se nedá pouštět přes iPod.

Co se týče vozového parku je v něm dostatek aut od mnoha značek např. Lamborghini, Ford, Mitsubithi atd.

Ve hře narazíte na rozličné herní mody od klasických Sprint, Circuit až po Hot-Rar a Bounty. Herní plocha se omezuje na jedno město rozdělené do tří částí. Závodů je ve hře kolem třiceti. Po dohrání hry se Vám odemkne Drift mode, ve kterém Vás čeká několik dalších závodů. Co jsme zde ještě nezmínili jsou skvělé možnosti tuningu aut. Auto lze vylepšovat jak po vizuální stránce tak po stránce výkonu. A v závodech je to pak znát.

Verdikt:

Tato hra nabízí opravdu velkou porci zábavi a jen tak se neohraje. Navíc dostanete skvělou grafiku a soundtrack. Dojem může kazit jen nepříliš rozmanité prostředí a vyšší cena, která je však zcela oprávněná.

Hodnocení: 4+/5

 

Zpět

Diskusní téma: Recenze Need for Speed Undercover - Nejlepší závody na iPhone

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.